Kontakt

Har du et prosjekt du vil snakke om? Skriv til mail@jakobsenfrukt.no eller ta kontakt med @jakobsenfruktInstagram eller Facebook :)

Om JF&G

Jakobsen Frukt & Grønt spesialiserer seg på å lage skreddersydde nettsider for små og mellomstore bedrifter, men gjør også trykksaker, visuell identitet, illustrasjon og andre kreative oppdrag.

JF&G leverer fullstendige nettsider og gjør vanligvis all frontendutvikling selv. Å jobbe direkte med kode som et håndverk er en viktig del av designprosessen. Du finner kodeprosjektene på GitHub.

JF&G er et enkvinnes designstudio som ble startet og drives av Elise, men har et stort nettverk og henter samarbeidspartnere fra andre deler av bransjen til prosjekter når det trengs.

Om Elise

Poteten Elise vokste opp i Gartnerveien i Sarpsborg, men flyttet til Oslo i 2011 for å ta en master i grafisk design og illustrasjon på Kunsthøgskolen i Oslo.

Hun har tidligere vært ansatt i design- og teknologibyrået Netlife, der hun jobbet med design for kunder som Telenor, Kreftforeningen og UiO. Høsten 2018 bestemte hun seg for å satse fullt og helt på egen praksis, og JF&G tok form.

Elise har også undervist i webdesign på KHiO gjennom flere år, sittet i juryen i Gulltaggen, og vunnet pris i Visuelt. Du kan lese intervjuer med henne i Digi og Kode24. Elise har skrevet denne teksten selv i tredjeperson, og følte seg overhodet ikke dum da hun gjorde det.

 • Foto av Elise foran arbeidsstasjonen sin

  Utviklerprofilen i Digi

  16. mai 2020

  – Det virker som om flere og flere velger å bli selvstendige konsulenter
  Digi
 • Foto av Elise foran arbeidsstasjonen sin

  Ukas koder i Kode 24

  16. januar 2020

  - Jeg har blitt veldig glad i Vue
  Kode24

Om denne siden

Denne nettsiden er bygget med Javascript-rammeverket Vue, med Gridsome som statisk sidegenerator. Den bruker fontene ITC Clearface Bold og Acumin Pro Wide Regular + Black. Nettsiden er kontinuerlig under utvikling, for på internett trenger ingenting å sies helt ferdig. På gjensyn!